Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Χρήσιμες πληροφορίες για επαγγελματικές κάρτες

Βάλτε μια εικόνα εφόσον είναι δυνατόν.
Παραδίδοντάς στους πελάτες μια κάρτα με το όνομά σας και το τηλέφωνο σας είναι ίδιο με το να τους δίνετε ένα κομμάτι χαρτί που απλά γράψατε αυτές τις λεπτομέρειες. Γιατί λοιπόν να μην συμπεριλάβετε μια φωτογραφία; Μπορείτε να τοποθετήσετε την φωτογραφία σας. Αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει τους πελάτες να θυμηθούν το πρόσωπό σας. Ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια διαφορετική εικόνα που απεικονίζει τον τύπο της επιχείρησής σας.

Συμπεριλάβετε όλες σημαντικές πληροφορίες.
Πολλές φορές, ίσως λόγω ενθουσιασμού, πολλοί ξεχνούν να συμπεριλάβουν σημαντικές πληροφορίες στην επαγγελματική τους κάρτα.

Βεβαιωθείτε ότι το όνομά σας, τα στοιχεία επικοινωνίας σας (κινητό τηλέφωνο, αριθμό φαξ, τηλέφωνο και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), τη διεύθυνση του γραφείου σας, το όνομα της εταιρείας σας και το λογότυπο της εταιρείας σας (εφόσον υπάρχει) θα πρέπει είναι εκεί. Αυτά είναι τα βασικά πράγματα που οι πελάτες σας θα ήθελα να μάθουν.

Συγκρίνετε τον σχεδιασμό της κάρτας σας με άλλες.
Πριν την τελική εκτύπωση, προσπαθήστε να δείτε επαγγελματικες καρτες συναδέλφων σας ή ακόμα και άλλων επαγγελμάτων. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες αλλαγές που θα θέλατε να κάνετε.
Αλλά αν νομίζετε ότι η κάρτα σας έχει ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα ήδη και είστε ευχαριστημένοι με το σχεδιασμό, τότε αυτή είναι η στιγμή που μπορείτε να συνεχίσετε με την εκτύπωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: